Inschrijfformulier Open Ateliers Nieuwmarkt 2018

Met dit formulier schrijft u zich in voor de Open Ateliers Nieuwmarkt. Het weekend zal op 10 en 11 November 2018 plaatsvinden, met een feestelijke opening op vrijdag 9 November (20.30 uur) in de Zuiderkerk. Voor de inschrijving is het belangrijk om het formulier compleet en correct in te vullen. De deadline voor het inschrijven én het aanleveren van beeldmateriaal is 15 augustus 2018. Door u in te schrijven voor het Open Atelier weekend wordt u vermeld in alle promotie-uitingen (website, atelierkrant, app, sociale media) en ontvangt u 200 ansichtkaarten met een reproductie van een eigen kunstwerk. De kosten bedragen € 75,- (inclusief een foto van een van uw kunstwerken) en worden overgemaakt via iDEAL aan het einde van dit formulier op bankrekening NL64 INGB 0005 8876 41 t.n.v. Stichting Ateliers Nieuwmarkt.
Invalid Input
Invalid Input

U wordt onder uw artiestennaam vermeld in de atelierkrant

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Huisadres:
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Is uw huisadres tevens uw expositie adres tijdens OAN 2018?

Invalid Input

Mijn expositieadres tijdens OAN 2018 is:

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Voer hier uw expositieadres in op de volgende wijze: straatnaam, huisnummer, toevoeging, postcode, plaats.

Invalid Input

Ik word graag vermeld onder één of meerdere disciplines:

Invalid Input

Voer hier uw persoonlijke tekst in die wij zullen plaatsen op de website van Open Ateliers Nieuwmarkt (oud-deelnemers kunnen dit eventueel open laten; wij gebruiken dan uw reeds geplaatste tekst) max. 200 woorden.

Invalid Input

Het adres waar ik exposeer tijdens de Open Ateliers Nieuwmarkt is rolstoeltoegankelijk.

Invalid Input

Ik doe mee met de centrale expositie in de Zuiderkerk en lever mijn werk op een nader te bepalen datum in. Het adres is Zuiderkerkhof 72, Amsterdam.

Invalid Input

Dit jaar wordt voor kinderen van groep 4 en 5 van de basisschool De Witte Olifant weer een atelierbezoek en een daaraan gekoppelde workshop in de klas georganiseerd. De vorm en inhoud wordt nog in samenwerking met de school bepaald. U kunt hier aangeven of u interesse heeft om:

Kinderen in uw atelier te ontvangen en met hen iets te maken.

Invalid Input

Een workshop in de klas te geven

Invalid Input

Ik ben gekwalificeerd docent of bevoegd om zelfstandig voor de klas te staan.

Invalid Input
Beeldmateriaal: Voor de ansichtkaart, website, app en promotiekrant is er beeldmateriaal van uw werk nodig. De deadline voor het aanleveren van het beeldmateriaal is ook 21 mei 2018. Eén en dezelfde afbeelding wordt voor al deze vier publicaties gebruikt, zodat een bezoeker u en uw werk kan herkennen. Dit jaar kunt u uw werk weer professioneel laten fotograferen. Eén werk kunt u gratis laten fotograferen als onderdeel van uw inschrijving. Wilt u nog meer foto’s laten maken van uw werk, dan kost dit € 7,50 per werk. Heeft u een hoge kwaliteit én scherpe afbeelding van uw werk (in TIFF en minimaal 300 pixels bij A4-formaat), en u wilt geen gebruik maken van de fotograaf, stuur uw foto uiterlijk 21 mei 2018 (liefst eerder) op. U krijgt automatisch na uw inschrijving een link per mail doorgestuurd voor het aanleveren van uw beeldmateriaal. Dit geldt ook als u foto’s door de fotograaf heeft laten maken. Het fotograferen zal plaatsvinden aan de Krom Boomssloot 37-1 op: 28 april en 12 mei op de onderstaande tijden.
Invalid Input

Ik kom mijn werk laten fotograferen op:

Invalid Input
Invalid Input
Ansichtkaart: U krijgt een set van 200 ansichtkaarten met de afbeelding van uw werk. Wilt u een tweede of derde set van 200 ansichtkaarten voor €40,- per set, dan kunt u dat hier aangeven. U kunt uiteraard een andere afbeelding hiervoor gebruiken. Deze dient u dan tegelijk met uw andere beeldmateriaal in via het beeldmateriaal formulier dat na uw inschrijving beschikbaar wordt.

Wilt u extra set(s) ansichtkaarten voor €40,- per set ?

Invalid Input
Open Ateliers Nieuwmarkt kan niet bestaan zonder vrijwilligers! Veel kunstenaars leveren al een bijdrage, maar er is nog meer hulp nodig. Op die manier komen kunstenaars ook met elkaar in contact. Wilt u ook een bijdrage leveren? Hieronder staan verschillende teams van vrijwilligers beschreven. U kunt er drie kiezen. U wordt vervolgens in een van de teams ingedeeld. Klik hieronder op 'Taken Vrijwilligers' voor meer uitleg per taak. Uw bijdrage is zeer welkom!
Invalid Input
0.00 EUR